Word-mallar

Följ

Använd Word för att skapa blanketter.

Nu finns funktionen att skapa och redigera era blanketter/utskrifter med hjälp av Word-mallar. Ni hittar alla fält i Bitnet som fältkoder i Word och kan skapa och redigera era standardblanketter. Vi har också 10 st. standardblanketter i Word-format enligt SBF-standard som vi kan lägga in om ni vill ha en uppsättning att utgå ifrån. Dessa lägger vi in genom att ni beställer dom här (ingen kostnad). Läs mer om hur ni gör för att skapa och lägga in mallar genom att klicka nedan.

Ladda ner instruktioner