App i din iPhone eller Android

Följ

I denna guide visar vi hur ni installerar vår app på er telefon. Beroende på vilken telefon ni använder så ser det olika ut för att hämta hem appen.

IPhone

Öppna webbläsaren (Safari) i din iPhone och gå till app.bit-net.se/iphone. Klicka på ikonen för att installera appen på din Iphone. Observera att man inte får någon information om att appen har installerats. Appen ska nu ligga på hemskärmen.

Innan man kan börja använda appen behöver man gå till Inställningar > Allmänt och scrolla ner till enhetshantering. Klicka på enhetshantering och sedan på Sveriges Begravningsbyråers IT AB. Här behöver ni välja att "Lita på" oss för att kunna använda appen.

Nu ska appen gå att starta via hemskärmen. Ni loggar in som vanligt med användarnamn och lösenord.

Android

Öppna Google Play Store på telefonen och sök på Bit-Net. Ladda ner appen till din telefon och logga in som vanligt med användarnamn och lösenord.