Låsa upp en användare

Följ

Följ dessa steg för att lägga till en ny användare:

1. I menyn till vänster klicka på administration > administration > fliken Användare. klicka sedan på knappen Ny Användare.

2. Fyll i förnamn, efternamn, initialer (3 bokstäver) och kryssa i aktiv. Fyll även i epost, inlogg på Timecut osv. klicka på spara.

3. Hitta den nya användaren i listan och klicka på den. kryssa nu i de rättigheter som önskas. Minimum är Anställd & Kalender. Fyll även i ett unikt Loginnamn och klicka på spara.

4. Slutligen, klicka på låset med rött kryss bredvid användaren i listan och klicka på ja. Användaren har nu fått lösenorder: security. logga in med detta via startsidan för att byta lösenord.