Utbetalning av pengar till fonder

Följ

Bit-Net gör utbetalningar till fonder varje vecka och samtidigt skickas en rapport till fonden med information om gåvogivaren och till vilket dödsbo gåvan är kopplad. Om kunden väljer att betala med faktura så betalas gåvan ut då pengarna har kommit in till Bit-Net. I vissa fall så betalas fakturorna inte inom våra 14 dagars villkor utan istället väntar kunden med att betala tills slutet på månaden. Därför kan det ta längre tid med utbetalningen om kunden betalar via faktura.