Hur vi skickar gåvobevis

Följ

Vi har som mål att alltid skicka ut gåvobeviset med brev senast 3 dagar innan begravningen. Alla gåvobevis skickas med 1:a-klassbrev och läggs på brevlådan av oss samma dag som vi skriver ut dem och innan sista hämtningen skett. Alla gåvobevis läggs i tryckta kuvert med texten "Innehåller viktiga gåvobevis". Om vi ser en risk för att en gåva inte kommer att hinna fram i tid så kontaktar vi alltid byrån eller församlingen för att skicka en kopia av gåvobeviset via e-post till dem. Ibland kallar vi gåvobevis för minnesblad eller minnesgåva.