Skapa ny användare

Följ

Följ dessa steg för att lägga till en ny användare:

1. I menyn till vänster klicka på administration > administration > fliken Användare. klicka sedan på knappen Ny Användare.

2. Fyll i förnamn, efternamn, initialer (3 bokstäver) och kryssa i aktiv. Fyll även i epost, inlogg på Timecut osv. klicka på spara.

3. Hitta den nya användaren i listan och klicka på den. Klicka på "Administrera rättigheter". Välj "Anställd", fyll i ett användarnamn och klicka spara. Scrolla ner i listan och välj de rättigheter som användaren behöver. Stäng rutan när detta är klart.

4. Slutligen, gå tillbaka till listan över användare. klicka på låset med rött kryss bredvid den nya användaren i listan och klicka på ja. Användaren har nu fått lösenordet: security. logga in med detta via startsidan för att byta lösenord.