Sätt blomma som betald

Följ

För att ta bort en blomma som fakturerats på annat sätt eller betalats kontant: Klicka på ekonomi > fakturera

Klicka på rubriken "blommor"

Välj rätt ärende från listan och klicka "OK".

Klicka på "fakturera" på den blomma som ska tas bort eller sättas som betald.

Välj betalningssätt "kontant" och klicka fortsätt. Detta skapar ingen faktura utan istället försvinner blomman från listan.

Alternativt om du vill ta bort blomman helt från akten så kan du använda papperskorgen under fliken blommor i akten. Observera att detta inte går om blomman en gång fakturerats och sen makulerats. Då måste den sättas till kontant enligt guiden ovan.